Előadások

 

A döntő // STATION Service for contemporary dance

 

A döntő

Teljesen világos, mi a döntő.

A döntő egy előadás, amely az elejétől a végéig tart. Bejelent egy eseményt, amelyet minden résztvevő ugyanazon cél érdekében hajt végre - annak megvalósítása érdekében. A döntő magába foglalja az összes végső döntést, amelyet vele kapcsolatban hoztunk. Együtt.

A döntőben rejtélyes eltűnések és esetek is vannak, valamint hihetetlen, látszólag összefüggéstelen események, amelyek átfogó képet alkotnak a világról egy furcsa történetben.

 Még soha nem történt meg.

 Szerző: Jana Milenković

Társszerzők: Isidora Popović, Đorđe Živanović Grgur, Miloš Janjić, Alisa Oravec, Simonida Žarković, Jovana Stojić, Katarina Ilijašević

Játsszák: Jana Milenković, Isidora Popović, Đorđe Živanović Grgur, Miloš Janjić, Alisa Oravec, Simonida Žarković, Jovana Stojić, Katarina Ilijašević

Szervezők: Ana Vuković és Ksenija Đurović

Zenei munkatárs: Filip Otović Višnjić

 A Döntő című előadás a „Puzzle #4“ elnevezésű oktatási program eredményeként jött létre a STATION Service for contemporary dance keretein belül, amely fiatal színészek számára ad helyet a kortárs tánc színterén, és különféle lehetőségeket nyit meg az együttműködésre és az oktatásra a kortárs tánc és hasonló előadások professzionalizálása érdekében.